Despre noi

Infiintata in 2006, Solid Construct este o compania sibiana de constructii, cunoscuta pentru calitatea superioara a lucrarilor executate, fie ca este vorba despre proiecte de constructii noi cat si proiecte de restaurare si reabilitare.

Name
 • Flexibilitate

  Pentru gestionarea complexitatii fiecarui proiect, echipa noastra construieste colaborari de incredere, cu ajutorul carora sa acoperim fiecare aspect al proiectului. Intr-un continuu progres, ne personalizam serviciile, pentru a se potrivii nevoilor si cerintelor unice ale fiecarui client.

 • Echipa

  Echipa Solid Construct este formata din personal calificat, cu experienta de lunga durata in domeniul constructiilor. Folosim doar cele mai bune materiale disponibile si adecvate proiectului, si ne asiguram in permanenta ca proceduriile pe care le utilizam sunt moderne in stil si tehnica.

 • Autorizatii

  Suntem pe deplin autorizati si oferim garantie pentru toate serviciile si lucrarile executate, conform legii din Romania. Muncim din greu pentru a termina fiecare proiect la timp si in limitele bugetului.

 • Subtitlu

  Va invitam sa vizitati toate rubricile acestui site de prezentare , pentru informatii specifice, priviind serviciile oferite si cele mai importante lucrari executate sau in desfasurare.

Va asteptam pe santierele noastre de luni pana vineri intre orele 09 – 17.

Made with Qards