Lucrari

 • Swiss Village

  Cel mai important proiect al firmei Solid Construct este ansamblul de locuințe "Swiss Village", dezvoltat în colaborare cu "Max Development". 

  Proiectul a început în anul 2011, fiind în desfășurare și în prezent, alcătuit din case înșiruite, case tip duplex și apartamente. Construcțiile reprezintă un reper pentru piață construcțiilor din Sibiu.


  Detalii

 • Rezidenta Beatricce

  "Rezidența Beatricce" este un imobil cu 15 apartamente, construit în 8 luni, de la etapa de proiectare și până la finisajele interioare. Construcția acestei clădirii a reprezentată o nouă experiență pentru Solid Construct, datorită dimensiunii acesteia.


  Detalii

 • Restaurant MAX

  Prima lucrare a echipei Solid Construct a fost restaurarea clădirii ce azi poartă numele de "Max Restaurant". Acest proiect a durat 7 luni și a constat in diverse procedure precum: Igienizarea, consolidarea și utilarea clădirii cu sisteme tehnice de ultimă oră, ce conferă o durabilitate îndelungată. Conservarea și restaurarea elementelor istorice a reprezentat o etapă specială în acest proiect, datorită căreia imobilul păstrează și acum izul secolelor apuse.


  Detalii

 • Reabilitare Camin - Orlat

  Reabiliatrea centrului de plasament din Orlat reprezintă colaborare dintre Solid Construct și Crucea Roșie din Germania, parteneriat care a creat condiții de locuit mult mai bune beneficiarilor acestui centru. 

  În 6 luni s-a realizat recompartimentarea și modernizarea spațiilor de locuit. Termoizolarea și montarea învelitorii asigură costuri scăzute de întreținere, protejarea clădirii, și un confort sporit locatarilor.


  Detalii

 • Name
 • Demolare si constructie imobil

  Imobilul demolat și reconstruit s-a transformat dintr-o adevărat provocare pentru specialiștii de la Solid Construct în apartamente moderne pentru turiștii orașului Sibiu. 

  În 6 luni "Max Apartments" a ajuns din stadiul incipient de ruină la stadiul în care poate oferi spații de cazare primitoare.


  Detalii

Alte lucrari:

Share

Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedIn

Nu ezitati sa ne contactati. Tel: 0745 25 37 83

Made with Qards